Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/422
Title: | Ұн және жарма технологиясы бойынша зертханалық практикум |
Authors: | Ермекбаев, С.Б. |
Keywords: | ұн технологиясы жарма технологиясы жармалардың түрлері |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Оқу құралы жоғарғы және орта техникалық оқу орындарының студенттері мен оқытушыларына, астық сақтау және өңдеу саласындағы зертхана мамандарына, магистранттарға және өңдеу өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану үшін ұсынылады. |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/422 |
ISBN: | 978-99-65-20-631 -3 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ErmekbaevSB_YJTBZP.pdf Restricted Access | Ұн және жарма технологиясы бойынша зертханалық практикум | 3.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.