Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/422
Title: Ұн және жарма технологиясы бойынша зертханалық практикум
Authors: Ермекбаев, С.Б.
Keywords: ұн технологиясы
жарма технологиясы
жармалардың түрлері
Issue Date: 2015
Publisher: С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқу құралы жоғарғы және орта техникалық оқу орындарының студенттері мен оқытушыларына, астық сақтау және өңдеу саласындағы зертхана мамандарына, магистранттарға және өңдеу өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану үшін ұсынылады.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/422
ISBN: 978-99-65-20-631 -3
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ErmekbaevSB_YJTBZP.pdf
  Restricted Access
Ұн және жарма технологиясы бойынша зертханалық практикум3.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.