Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/354
Название: Микробиология
Авторы: Сұраншиев, Ж.Ә.
Ключевые слова: микроскоптар
микробтар
саңырауқұлақтардың морфологиясы
стерилизация
имунитет
жануарлардың инфекциялық ауруларының
патогенді коккалар
Дата публикации: 2019
Издательство: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): «Микробиология» оқу құралы жоғары оқу орындарының ауыл шаруашылығы, ветеринария, биология, техника және технология мамандықтарының білім алушыларына арналған. Оқу құралы аталған мамандықттардың Мемлекеттік жалпыға міндетті білім беру стандартына сәйкес дайындалған пәнінің жұмыс бағдарламалары негізінде әзірленген.
Описание: Оқу құралы «Жалпы микробиология», «Инфекция және иммунитет», «Жануарлардың инфекциялық ауруларының қоздырғыштары» және «Азықтар мен мал өнімдерінің микрофлорасы» бөлімдерінен тұрады. Ол бөлімдерде прокариотты және эукариотты микроорганизмдердің морфологиялық, физиологиялық, биохимиялық, генетикалық және патогендік қасиеттерін, қоршаған орта нысандарынан микроорганизмдерді айқындау, макроорганизмдердің иммундық жүйе жасушаларын бөліп алу мен оларды анықтау және оларға иммунологиялық (серологиялық) зерттеу жүргізу әдістері, кейбір инфекциялық аурулар қоздырғыштарының қысқаша сипаттамалары мен оларды балау тәсілдері туралы мәліметтер берілген. Сонымен қатар, мал азықтары мен ауыл шаруашылық жануарларынан алынатын сүт, ет, жұмыртқа өнімдеріне микробиологиялық зерттеу жүргізу әдістері көрсетілген.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/354
ISBN: 978-601-257-098-4
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SURANSHIEVJA_M.pdf
  Restricted Access
Микробиология5.4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.