Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2240
Title: Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы
Authors: Мустафаева, А.К.
Keywords: сүт өнімдері
пастерленген сүт
өндіру технологиясы
Issue Date: 2024
Publisher: C. Ceйфуллин aтындaғы Қaзaқ aгpoтexникaлық зерттеу унивepcитeтi
Abstract: Оқу құралында сүт және сүт өнімдерін өндіруге қажетті тұтас сүтті өңдеу бойынша негізгі бағыттар көрсетілген. Тұтас сүт өнімдерінен пастерленген, зарарсыздандырылған, дәруменделген, ақуызды, қойылтылған сүт өнімдерін және қышқыл сүт өнімдерін, сүзбе, сары май өнімдерін өндіру технологиясы және ерекшеліктері қарастырылған. Сүт және сүт өнімдерін өндіруге арналған шикізатқа қойылатын талаптар, сүттің сапасын сипаттайтын негізгі параметрлер, өнімдерде кездесетін ақаулар және сүт өнімдерін өндіру технологиялары сипатталған. Оқу құралы «Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы» пәнінің бағдарламасына сәйкес 6В07201-«Тамақ өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша білім алушыларға және қоғамдық тамақтану мен азық-түлік өнімдерінің технологиясы саласында жұмыс жасайтын инженер-технологтарға пайдалануға ұсынылады.
URI: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2240
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mustafaeva A.K._SSOT.pdf
  Restricted Access
3.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.