Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2235
Title: Тағам биотехнологиясы
Authors: Отепова, Г.М.
Бегенова, А.Б.
Keywords: Кондитерлік өнімдер
Сүт өнімдері
нан және тоқаш өнімдері
технология
Issue Date: 2024
Publisher: C. Ceйфуллин aтындaғы Қaзaқ aгpoтexникaлық зерттеу унивepcитeтi
Abstract: Аталған оқу құралында тамақ және биотехнологиялық өндірістің түрлі салаларында наубайхана, ашытқы, кондитерлік, спирт-ликер, сыра, шарап және тағы басқа өндіріс салаларында қолданылатын микроорганизмдердің түрлері, олардың метоболиттік өнімдерінің түрлері, биохимиялық әрекеттерінің алатын өнімге әсер ететін қасиеттері сипатталған. Сонымен қатар, әр өндіріс салаларында қолданылатын микроорганизмдердің тіршілік жағдайлары, топтары, табиғаттағы әрекеттері баяндалады. «Тағам биотехнологиясы» атты оқу құралы оқу бағдарламасына сәйкес құрастырылып, 6В05102-«Биотехнология», 6В07201-«Азық түлік тағамдары технологиясы», 6В09102-«Тағам қауіпсіздігі» мамандықтары бойынша оқитын студенттерге арналған.
URI: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2235
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Otepova.G.M.Begenova.A.B._TB.pdf
  Restricted Access
1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.