Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1377
Название: Practical work on the discipline “Technology of meat and meat products”
Авторы: Satayeva, Zh.I.
Mashanova, N.S.
Ключевые слова: laboratory and practical work
Дата публикации: 2021
Издательство: S.Seifullin named Kazakh Agro Technical University
Краткий осмотр (реферат): The practical work is compiled following the requirements of the working curriculum for a modular educational program in the speciality B068 - Food production and includes all the necessary information on the implementation of laboratory and practical work and independent work.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1377
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SatayevaZhI_PWTOMP.pdf
  Restricted Access
Practical work on the discipline “Technology of meat and meat products”2.4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.