Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/973
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМұсағалиева, Н.М.-
dc.contributor.authorӘшірбекова, А.Қ.-
dc.date.accessioned2020-12-07T06:28:57Z-
dc.date.available2020-12-07T06:28:57Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/973-
dc.description.abstractОқу құралы 5В072700 – «Азық – түлік тағамдар технологиялары», 5В072800 – «Өңдеу өндірістерінің технологиялары» мамандықтарының студенттеріне арналып, осы мамандықтардың типтік оқу бағдарламаларына сәйкестендіріліп дайындалған. Тақырыптар органикалық қосылыстардың кластарына жҥйелі тҥрде жіктелініп берілген. Органикалық химия модульді пәнді студенттердің оқу барысында ой-өрісінің дамуына, ғылыми көзқарастарының қалыптасуына, азық-түлік тағамдар және өңдеу өндірістері технологиясы саласындағы кәсіби қызметті еркін үйреніп, игеруіне бағытталған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectкөмірсутекru_RU
dc.subjectалкендерru_RU
dc.subjectциклопарафинru_RU
dc.subjectспиртru_RU
dc.subjectкарбон қышқылыru_RU
dc.titleОрганикалық химияru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Appears in Collections:Книги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MusagalievaNM_OH.pdf
  Restricted Access
Органикалық химия5.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.