Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/644
Title: «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау
Other Titles: М111– «Азық-түлік өнімдерінің өндірісі», В068 – «Азық-түлік өнімдерінің өндірісі» білім беру бағдарламаларының топтарына арналған әдістемелік нұсқау
Authors: Сатаева, Ж.И.
Смагулова, М.Е.
Какимов, М.М.
Keywords: күнбағыс майы
майлардың түстілігін анықтау
күнбағыс құрамындағы қоспалар
Issue Date: 2019
Publisher: С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Әдістемелік нұсқау «В065 - азық-түлік өнімдерінің өндірісі», «М111 - азық-түлік өнімдерінің өндірісі» мамандық топтары бойынша білім алатын жоғары оқу орындарының студенттеріне, магистранттарына арналған «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау. Ұсынылып отырған әдістемелік кешенде майлы дақылдардың сапасына, химиялық құрамына байланысты зертханалық жұмыстар кешені берілген.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/644
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SATAEVAZHI_OMOT.pdf
  Restricted Access
«Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау1.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.