Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/644
Title: | «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау |
Other Titles: | М111– «Азық-түлік өнімдерінің өндірісі», В068 – «Азық-түлік өнімдерінің өндірісі» білім беру бағдарламаларының топтарына арналған әдістемелік нұсқау |
Authors: | Сатаева, Ж.И. Смагулова, М.Е. Какимов, М.М. |
Keywords: | күнбағыс майы майлардың түстілігін анықтау күнбағыс құрамындағы қоспалар |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Әдістемелік нұсқау «В065 - азық-түлік өнімдерінің өндірісі», «М111 - азық-түлік өнімдерінің өндірісі» мамандық топтары бойынша білім алатын жоғары оқу орындарының студенттеріне, магистранттарына арналған «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау. Ұсынылып отырған әдістемелік кешенде майлы дақылдардың сапасына, химиялық құрамына байланысты зертханалық жұмыстар кешені берілген. |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/644 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SATAEVAZHI_OMOT.pdf Restricted Access | «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.