Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601
Title: | 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқау |
Authors: | Нұртаева, А.Б. Туменова, Ғ.Т. Сатаева, Ж.И. Машанова, Н.С. |
Keywords: | дайын өнім есебі жұмысшы күшінің есебі өндіріс ауданын есептеу |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Нормативтік құжаттары талаптарына (бағдарлама пәндері мен оқу жоспарына) сәйкес әдістемелік нұсқау құрастырылды. Әдістемелік нұсқау 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған. |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NurtaevaAB_ATOT.pdf Restricted Access | 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқау | 697.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.