Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/523
Title: | Ешкі шаруашылығы: сүт, ет, жүн және түбіт өндіру технологиясы |
Authors: | Омарқожаұлы, Н. Шуркин, А. Сұлтанов, Ө. Саденова, М. |
Keywords: | ешкі азығы ешкі жасын анықтау жүнді ешкі түбітті ешкі тұқымдары ешкі өнімдері |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Практикумда әр түрлі меншік түріндегі шағын, орта және ірі кәсіпорындарындағы ешкі шаруашылығының бағу, күту, өсіру, азықтандыру мен технологиясының мәселелері қарастырылған. Студенттердің бұл бөлімдер сұрақтарын жекелеген зартханалық-машықтану сабақтарында өтіп, меңгеруін бақылау үшін әр тақырыптан кейін білім деңгейінің сұрақтары берілген. |
Description: | Практикум мал шаруашылығы өнімдерін өндіру және азық-түлік өнімдерін өңдеу мамандықтарының бакалавриаты, магистратурасы мен докторантурасына арналған. |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/523 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
OMARKOJAYLYN_ESH.pdf Restricted Access | Ешкі шаруашылығы: сүт, ет, жүн және түбіт өндіру технологиясы | 4.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.