Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/523
Title: Ешкі шаруашылығы: сүт, ет, жүн және түбіт өндіру технологиясы
Authors: Омарқожаұлы, Н.
Шуркин, А.
Сұлтанов, Ө.
Саденова, М.
Keywords: ешкі азығы
ешкі жасын анықтау
жүнді ешкі
түбітті ешкі тұқымдары
ешкі өнімдері
Issue Date: 2016
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Практикумда әр түрлі меншік түріндегі шағын, орта және ірі кәсіпорындарындағы ешкі шаруашылығының бағу, күту, өсіру, азықтандыру мен технологиясының мәселелері қарастырылған. Студенттердің бұл бөлімдер сұрақтарын жекелеген зартханалық-машықтану сабақтарында өтіп, меңгеруін бақылау үшін әр тақырыптан кейін білім деңгейінің сұрақтары берілген.
Description: Практикум мал шаруашылығы өнімдерін өндіру және азық-түлік өнімдерін өңдеу мамандықтарының бакалавриаты, магистратурасы мен докторантурасына арналған.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/523
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OMARKOJAYLYN_ESH.pdf
  Restricted Access
Ешкі шаруашылығы: сүт, ет, жүн және түбіт өндіру технологиясы4.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.