Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/437
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЕрмекбаев, С.Б.-
dc.contributor.authorМақсұтова, Д.Б.-
dc.date.accessioned2020-11-02T08:49:56Z-
dc.date.available2020-11-02T08:49:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.isbn978-9965-799-80-8ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/437-
dc.descriptionОқу құралы жоғары және орта техникалық оқу орындарының студенттері, магистранттары, докторанттары мен оқытушыларына, селекция және тұқым шаруашылығы саласындағы мамандарға және өңдеу өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану үшін ұсынылады. Iru_RU
dc.description.abstractОқу құралында себуге арналған тұқымның маңызы, сапасы және оны анықтау әдістері, тұқымдарды кептіру, тазарту, сұрыптау және себу алдында өңдеу әдістері қарастырылған. Сонымен қатар тұқымның агротехникалық және тұтынушылық қасиеттерін арттыру жолдары, тұқымдық материалдарды сату нарығы, сорттық және тұқымдық сала бойынша халықаралық құқықтық ұжымдар бойынша да мәліметтер келтірілген.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherC.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectтұқымдарды сақтауru_RU
dc.subjectтұқымдарды кептіруru_RU
dc.subjectтұқымның саулық күйіru_RU
dc.titleТұқымды себу алдында өндеуru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ErmekbaevSB_TSAO.pdf
  Restricted Access
Тұқымды себу алдында өңдеу7.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.