Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/433
Title: Жарма өндірісінің технологиясы
Authors: Ермекбаев, С.Б.
Keywords: жапалақ өндіру
күріштен жарма өндіру
диеталық ұн шығару
Issue Date: 2016
Publisher: C.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқу құралы жоғары және орта техникалық оқу орындарының студенттері мен оқытушыларына, астық сақтау және өндеу саласындағы мамандарға, магистранттарға, докторанттарға және өңдеу өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану үшін ұсынылады.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/433
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ErmekbaevSB_JOT.pdf
  Restricted Access
Жарма өндірісінің технологиясы3.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.