Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/433
Title: | Жарма өндірісінің технологиясы |
Authors: | Ермекбаев, С.Б. |
Keywords: | жапалақ өндіру күріштен жарма өндіру диеталық ұн шығару |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | C.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Оқу құралы жоғары және орта техникалық оқу орындарының студенттері мен оқытушыларына, астық сақтау және өндеу саласындағы мамандарға, магистранттарға, докторанттарға және өңдеу өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану үшін ұсынылады. |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/433 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ErmekbaevSB_JOT.pdf Restricted Access | Жарма өндірісінің технологиясы | 3.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.