Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/429
Название: Астықтану (зертханалық практикум)
Авторы: Ермекбаев, С.Б.
Ключевые слова: ұн зауыты
жарма зауыты
Дата публикации: 2014
Издательство: C.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқу құралы жоғарғы және орта техникалық оқу орындарының студенттері мен оқытушыларына, астық сақтау және өңдеу саласындағы зертхана мамандарына, магистранттарға және өңдеу өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану ҥшін ҧсынылады.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/429
ISBN: 9965-799-72-5
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ErmekbaevSB_AZP.pdf
  Restricted Access
Астықтану2.5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.