Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/428
Title: | Бауырсақ өндіру технологиясы |
Authors: | Шкалұлы, Қ. Ермекбаев, С.Б. Какимов, М.М. |
Keywords: | қамыр илеу қанттар бидай ұны уыт және крахмал |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | C.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Оқу құралында бауырсақ өндірісінде қолданылатын негізгі және қосымша компоненттер, бауырсақ қамырының құрамына кіретін шикізаттардың мөлшері мен маңызы, бауырсақ қамырын илеу және осы мақсатта қолданылатын жабдықтар талданып, баяндалған. |
Description: | Оқу құралы жоғары және орта техникалық оқу орындарының студенттері мен оқытушыларына, қоғамдық тамақтандыру саласындағы мамандарға және тамақ өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану үшін ұсынылады. |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/428 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ChkalulyK_BOT.pdf Restricted Access | Бауысақ өндіру технологиясы | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.