Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/428
Title: Бауырсақ өндіру технологиясы
Authors: Шкалұлы, Қ.
Ермекбаев, С.Б.
Какимов, М.М.
Keywords: қамыр илеу
қанттар
бидай ұны
уыт және крахмал
Issue Date: 2019
Publisher: C.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқу құралында бауырсақ өндірісінде қолданылатын негізгі және қосымша компоненттер, бауырсақ қамырының құрамына кіретін шикізаттардың мөлшері мен маңызы, бауырсақ қамырын илеу және осы мақсатта қолданылатын жабдықтар талданып, баяндалған.
Description: Оқу құралы жоғары және орта техникалық оқу орындарының студенттері мен оқытушыларына, қоғамдық тамақтандыру саласындағы мамандарға және тамақ өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану үшін ұсынылады.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/428
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ChkalulyK_BOT.pdf
  Restricted Access
Бауысақ өндіру технологиясы2.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.