Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/419
Название: Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндеу негіздері
Авторы: Әлтайұлы, С.
Ключевые слова: жаздық сұлы
қонақ жүгері
күздік қарабидай
жүгері алқабы
Дата публикации: 2016
Издательство: C.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқу құралы өңдеу өндірістері технологиясы, аграрлық және биотехнологиялық мамандықтарының бакалаврларына, магистранттарына, докторанттарына, ғылыми қызметкерлеріне, оқытушыларға және осы саладағы мамандарға арналған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/419
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AltaiulyS_OShOOTN.pdf
  Restricted Access
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндеу технологиясы негіздері4.36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.