Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/419
Название: | Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндеу негіздері |
Авторы: | Әлтайұлы, С. |
Ключевые слова: | жаздық сұлы қонақ жүгері күздік қарабидай жүгері алқабы |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | C.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Краткий осмотр (реферат): | Оқу құралы өңдеу өндірістері технологиясы, аграрлық және биотехнологиялық мамандықтарының бакалаврларына, магистранттарына, докторанттарына, ғылыми қызметкерлеріне, оқытушыларға және осы саладағы мамандарға арналған. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/419 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
AltaiulyS_OShOOTN.pdf Restricted Access | Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндеу технологиясы негіздері | 4.36 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.