Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/357
Title: Аңшылық шаруашылығы өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясы
Authors: Захан, С.
Нарбаев, С.
Құржықаев, Ж.
Keywords: аңшылық шаруашылығы
балық өнімдері
уылдырық шаруашылығы
бұғы шаруашылығы
дәріліқ
техникалық өсімдіктері
жеміс
жидектер
марал шаруашылығы
жабай аң
тері шікі затты
фармацевтикалық шікі заттар
Issue Date: 2018
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқулықта аңшылық шаруашылықтарында дайындалатын жануар және өсімдік тектес шикізат өнімдерінің тауарлық қасиеттері, оларды дайындау әдіс тәсілдері, алғашқы өңдеу технологиясы, өнім сапасына қойылатын талаптар мен тасымалдау, сақтау ережелері қамтылған. Оқулық аңшылықтану және аң шаруашылығы мамандығының студенттері мен магистранттарына арналып жазылған.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/357
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZAHANS_ASHOTT.pdf
  Restricted Access
Аңшылық шаруашылығы өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясы3.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.