Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2093
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Токаев, С.Д. | - |
dc.contributor.author | Мустафаева, А.К. | - |
dc.contributor.author | Касенов, А.Л. | - |
dc.contributor.author | Карденов, С.А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T04:06:07Z | - |
dc.date.available | 2024-01-23T04:06:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.isbn | 978-601-257-499-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2093 | - |
dc.description.abstract | Оқу құралында тамақ өндірісіндегі процестер мен аппараттар туралы түсінік және олардың жіктелуі қарастырылған. Механикалық, гидромеханикалық, жылулық және массаалмасу процестерінің өту барысының теориялық және практикалық аспектілері, сонымен қатар осы процестердің тамақ өндірісі саласы кәсіпорындарында іс жүзінде қолданылуы мен аппараттардың негізгі құрылымдары көрсетілген. Оқу құралы «Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары» пәнінің бағдарламасына сәйкес 6B07201/7М07201 - «Тамақ өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша білім алушыларға және қоғамдық тамақтану, азық-түлік өнімдерінің технологиясы саласында жұмыс жасайтын инженер-технологтарға пайдалануға ұсынылады. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | Сәкен Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу университеті | ru_RU |
dc.subject | килограмм | ru_RU |
dc.subject | грамм | ru_RU |
dc.subject | газ | ru_RU |
dc.title | Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TokaevSDTOMO.pdf Restricted Access | 7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.