Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2093
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТокаев, С.Д.-
dc.contributor.authorМустафаева, А.К.-
dc.contributor.authorКасенов, А.Л.-
dc.contributor.authorКарденов, С.А.-
dc.date.accessioned2024-01-23T04:06:07Z-
dc.date.available2024-01-23T04:06:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.isbn978-601-257-499-9-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2093-
dc.description.abstractОқу құралында тамақ өндірісіндегі процестер мен аппараттар туралы түсінік және олардың жіктелуі қарастырылған. Механикалық, гидромеханикалық, жылулық және массаалмасу процестерінің өту барысының теориялық және практикалық аспектілері, сонымен қатар осы процестердің тамақ өндірісі саласы кәсіпорындарында іс жүзінде қолданылуы мен аппараттардың негізгі құрылымдары көрсетілген. Оқу құралы «Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары» пәнінің бағдарламасына сәйкес 6B07201/7М07201 - «Тамақ өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша білім алушыларға және қоғамдық тамақтану, азық-түлік өнімдерінің технологиясы саласында жұмыс жасайтын инженер-технологтарға пайдалануға ұсынылады.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherСәкен Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу университетіru_RU
dc.subjectкилограммru_RU
dc.subjectграммru_RU
dc.subjectгазru_RU
dc.titleТамақ өндірісінің процестері мен аппараттарыru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TokaevSDTOMO.pdf
  Restricted Access
7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.