Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2006
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сағымбек, Ә. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-20T04:43:18Z | - |
dc.date.available | 2023-10-20T04:43:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.isbn | 978-601-257-486-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2006 | - |
dc.description.abstract | Монографияда мақсары майынан фосфолипид концентраттарын өндіру технологиясы қарастырылған. Мақсары өсімдік майының фосфолипид концентраттарының химиялық құрамы, ерекшеліктері, физика – химиялық қасиеттері және оларды тамақ өндірісінде пайдалану аясы баяндалған. Монография өсімдік майын өндіру технологиясының мамандарына, магистранттарға, докторанттарға, ғылыми қызметкерлер мен жоғары білім беру оқытушыларына арналған. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚ | ru_RU |
dc.subject | мақсары майы | ru_RU |
dc.subject | диализ | ru_RU |
dc.title | Мақсары майынан фосфолипид концентраттарын өндіру технологиясы | ru_RU |
dc.type | Монография | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SagymbekA_M.pdf Restricted Access | Мақсары майынан фосфолипид концентраттарын өндіру технологиясы | 3.05 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.