Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2006
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСағымбек, Ә.-
dc.date.accessioned2023-10-20T04:43:18Z-
dc.date.available2023-10-20T04:43:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.isbn978-601-257-486-9-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2006-
dc.description.abstractМонографияда мақсары майынан фосфолипид концентраттарын өндіру технологиясы қарастырылған. Мақсары өсімдік майының фосфолипид концентраттарының химиялық құрамы, ерекшеліктері, физика – химиялық қасиеттері және оларды тамақ өндірісінде пайдалану аясы баяндалған. Монография өсімдік майын өндіру технологиясының мамандарына, магистранттарға, докторанттарға, ғылыми қызметкерлер мен жоғары білім беру оқытушыларына арналған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚru_RU
dc.subjectмақсары майыru_RU
dc.subjectдиализru_RU
dc.titleМақсары майынан фосфолипид концентраттарын өндіру технологиясыru_RU
dc.typeМонографияru_RU
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SagymbekA_M.pdf
  Restricted Access
Мақсары майынан фосфолипид концентраттарын өндіру технологиясы3.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.