Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1907
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДостияров, А.М.-
dc.contributor.authorАнуарбеков, М.А.-
dc.date.accessioned2023-05-15T09:26:16Z-
dc.date.available2023-05-15T09:26:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.isbn978-601-257-436-4-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1907-
dc.description.abstractОқу құралында - биоотынды алу және пайдалану негіздері бойынша мәселелер кешенді қарастырылған. Оқу құралы 7 тараудан тұрады. Биоотын мен биогаз қондырғыларының жіктелуі бойынша мәліметтер келтірілді. Биомассаны қайта өңдеу қондырғыларына және энергетикалық мақсатта биомассаны өндіру бойынша теориялық ақпараттар берілген. Анаэробты ашыту арқылы биогаз алу және анаэробты ашытудың әдістеріне теориялық мәліметтер қарастырылған. Биогаздардың сипаттамасы және оларды жағу негіздері бойынша мәліметтер берілген. Синтетикалық газдарды, биогаздарды жағуға арналған жаңа жанарғы құрылғылар көрсетілген және олардың ерекшеліктері жазылды. Сондай-ақ, синтетикалық және биогаздарды жағатын жаңа жанарғы құрылғысын сынауға арналған тәжірибелік қондырғы мен стендтің сипаттамасы келтірілген. Биоотынмен жылу және электр энергиясын өндіру бойынша теориялық ақпарат берілді. Оқу құралы «Жылу энергетика» мамандығының барлық жоғарғы оқу орындарының бакалаврларына арналған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisher«С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті» КеАҚru_RU
dc.subjectметанru_RU
dc.subjectпропанru_RU
dc.subjectкүкіртсутекru_RU
dc.subjectаммиакru_RU
dc.subjectсутегіru_RU
dc.subjectполисахаридтерru_RU
dc.titleАгроөнеркәсіпте биоотынды алу және пайдалану негіздеріru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DostiyarovaAM_ABAjPN.pdf
  Restricted Access
Агроөнеркәсіпте биоотынды алу және пайдалану негіздері3.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.