Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАсауова, Ж.С.-
dc.contributor.authorТлеулесов, Р.Б.-
dc.date.accessioned2022-12-14T07:54:47Z-
dc.date.available2022-12-14T07:54:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1811-
dc.description.abstract6В09102 – «Тағам қауіпсіздігі» және 6В09102 – «Ветеринариялық қауіпсіздігі» мамандықтарының студенттеріне арналған «Өсімдік өнімдерін сараптау» пәні бойынша әдістемелік нұсқаулық 6В09102 – «Тағам қауіпсіздігі» және 6В09102 – «Ветеринариялық қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасыru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectжемісru_RU
dc.subjectжидекru_RU
dc.subjectцитрусru_RU
dc.subjectтамырru_RU
dc.subjectөсімдікru_RU
dc.title«Өсімдік, құс, балық және ара шаруашылығы өнімдерін ветеринарлық -санитарлық сараптау» пәні бойынша, «Өсімдік өнімдерін сараптау» бөліміне арналған 6В09102 – «Тағам қауіпсіздігі» және 6В09102 – «Ветеринариялық қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын білім алушылардың зертханалық сабақтарға ұсынылатыru_RU
dc.typeУМК/УМКДru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AsauvaZhS_OOS.pdf
  Restricted Access
Өсімдік өнімдерін сараптау1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.