Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1696
Title: Балық өнімдерінің технологиясы
Authors: Нұртаева, А.Б.
Keywords: уылдырық
аспаздық өнімдер
Issue Date: 2022
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқу құралында балық және балық өнімдерінің түрлері мен сапалық құрамы, балық еттерін өндеу, сақтау технологиялары, қойылатын стандарт талаптары, балық етінен дайындалатын өнім түрлері, балық өндірісінде технологиялық процесті ұйымдастыруды, шикізатын сақтау және тасымалдау шарттары, шикізаттың негізгі компоненттері жөнінде материалдар берілген. Сонымен бірге студенттерге арналған пысықтау сұрақтары мен тест сұрақтары, тәжірибелік сабақтар берілген. Ұсынылып отырған оқу құралы «Ет және ет өнімдері технологиясы» білім беру бағдарламасына сәйкес даярланған. Жоғары және орта оқу орындарының студенттеріне технолог, ет өндірісі саласында жұмыс істейтін кәсіпкерлердің пайдаланылуына арналады.
URI: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1696
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NurataevaAB_BOT (pdf.io).pdf
  Restricted Access
Балық өнімдерінің технологиясы8.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.