Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1316
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарабаев, Б.К.-
dc.contributor.authorИскаков, Б.М.-
dc.contributor.authorЕсембек, М.Ж.-
dc.date.accessioned2021-04-09T11:12:26Z-
dc.date.available2021-04-09T11:12:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.isbn987-9965-799-12-9-
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1316-
dc.description.abstractОқу құралы жоғары және орта техникалық оқу орындарының студенттері, магистранттары мен оқушыларына, астық сақтау және өңдеу саласындағы мамандығына нұсқаулық ретінде қолдану үшін ұсынылады.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectшахталы астық кептіргіштерru_RU
dc.subjectастық кептіру режимдеріru_RU
dc.subjectрециркуляциялық астық кептіргіштерru_RU
dc.titleАстық кептіру технологиясыru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TarabaevBK_AKT.pdf
  Restricted Access
Астық кептіру технологиясы8.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.