Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1288
Title: Мал шаруашылығы өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасын арттыру және жақсарту негіздері
Authors: Муратов, А.А.
Найманов, Д.К.
Keywords: сұрыптау
сүт өнімділігі
тұқым
Issue Date: 2021
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Мал шаруашылығы өнімдерінің сәйкестігін растайтын ұлттық стандарттау жүйесінің негіздері айтылды. Бақылаудың мәні және оның сапасын бағалау әдістері ашылды. Бағалаудың ерекшеліктері және мал шаруашылығын стандарттау ерекшеліктері, оның қауіпсіздігінің көрсеткіштері қарастырылған. Тұтыну қасиеттерінің сипаттамаларына, өсімдік тектес жемшөптердің, мал шаруашылығы өнімдерінің стандартталуы мен сәйкестігін растауға ерекше назар аударылады. «Ауыл шаруашылығы өнімдерін өндіру және қайта өңдеу технологиясы» саласындағы стандарттау және сертификаттау дәрежесі бар жоғары оқу орындарының студенттеріне және мал шаруашылығы өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етуге қатысатын мамандарға арналады
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1288
ISBN: 978-601-257-312-1
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MuratovAA_MSHO.pdf
  Restricted Access
Мал шаруашылығы өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасын арттыру және жақсарту негіздері3.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.