Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1170
Название: Technology of Storage and Processing of Crop Production
Авторы: Mussynov, К.М.
Gordeeva, Е.А.
Ключевые слова: technology
chemical
foodstuff
Дата публикации: 2017
Издательство: S.Seifullin Kazakh Agrotechnical University
Краткий осмотр (реферат): Questions on rationing of production`s quality of plant growing, characteristic of the modes and ways of storage of grain masses, actions which increase stability of grain masses at storage, processing of grain and oily seeds, storage of potatoes, fruits, vegetables, grapes and a basis of their processing are reported.
Описание: The textbook is intended for students of higher educational institutions of an agronomical profile, and also is a source of information for employees of agro-industrial complex, countries and farms
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1170
ISBN: 9965-799-65-2
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MussynovKM_TOSAPOCP.pdf
  Restricted Access
Technology of storage and processing of crop production3.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.